Aplikácie: Výrobcovia strojov

Odvetvie strojárstva, výroby strojov a zariadení má mnoho potenciálnych aplikácií pre produkty a riešenia, ktoré dodáva Minebea Intec, ktoré možno ľahko integrovať do ďalších strojov alebo spracovateľských závodov. Procesní integrátori a výrobcovia strojov v rôznych priemyselných odvetviach môžu ťažiť z presnosti, hygienického dizajnu, odolnosti proti korózii a ochrany proti vniknutiu, ktoré ponúka zariadenia Minebea Intec.

K dispozícii je široká škála produktov, napríklad pre aplikácie v nebezpečných prostrediach a silných vetroch alebo seizmických podmienkach. Zariadenie sa ľahko inštaluje, uvádza do prevádzky a obsluhuje. V baliacich linkách vysoko citlivé dynamické kontrolné váhy a kontrolné produkty zaisťujú bezpečnosť produktu z hľadiska cieľovej hmotnosti a kontaminácie cudzími telesami.

Spoľahlivý partner pre kontrolu kvality a procesné zariadenia pre strojársky priemysel, výrobu strojov a zariadení

Minebea Intec má dlhoročné skúsenosti s vývojom a výrobou inovatívnych zariadení na výrobu a zabezpečenie kvality pre účely váženia a detekcie cudzích telies. Veľká časť týchto skúseností pochádza z aplikácií v priemysle výroby strojov a zariadení, kde kontrola kvality zohráva zásadnú úlohu pri zabezpečovaní bezpečnosti a kvality produktov a zároveň maximalizuje efektívnosť a nákladovú efektívnosť výrobných procesov.

Minebea Intec ako spoľahlivý partner výrobcov strojov a zariadení na celom svete intenzívne a neustále investuje do testovania a certifikácie v súlade s rôznymi národnými a medzinárodnými normami a predpismi, ako napr.

  • pre materiály a produkty: EHEDG / FDA / HACCP / IFS / EAC / AAA / NSF / BRC
  • pre normy zhody: CSA / UL 508A / CE / EAC
  • pre Ex aplikácie (ochrana proti výbuchu): ATEX / FM / CSA / IECEx / EAC
  • pre kalibráciu: OIML / NTEP/ MID
  • pre ochranu proti vniknutiu (IP): do IP69k
  • pre výrobu: Správna výrobná prax (GMP) a Správna automatizovaná výrobná prax (GAMP) –
  • napr. podľa FDA 21 CFR

Vo vzťahu k elektronickým záznamom a elektronickým podpisom tiež zabezpečujeme súlad s FDA 21 CFR Part 11.

Sme tak dobre pripravení splniť veľmi sa meniace potreby výrobcov strojov a zariadení bez ohľadu na ich produkt alebo oblasť činnosti – a samozrejme poskytnúť súvisiacu kvalitnú dokumentáciu, ktorá môže byť potrebná pre akýkoľvek projekt.

Vstup tovaru

Kontrola prichádzajúcich materiálov
Prvým krokom kontroly kvality výroby je zabezpečiť, aby všetky materiály, ktoré budú použité vo výrobnom procese, mali váhu a kvalitu presne podľa objednávky. Ak nie, integrita celého výrobného procesu je ohrozená ešte pred jeho začatím a kvalita konečného produktu je už ohrozená.
Minebea Intec má všetko potrebné na kontrolu prichádzajúcich tovarov a skladovaných materiálov na obsah hmotnosti a cudzie telesá – efektívne, spoľahlivo a plne v súlade s platnými normami kvality a bezpečnosti.

Výroba

Zariadenia na váženie a detekciu kovov pre výrobný proces
Riešenia Minebea Intec na váženie a detekciu kovov sú navrhnuté tak, aby boli bezproblémovo integrované do moderných výrobných procesov, či už manuálne alebo plne automatizované. Sortiment produktov zahŕňa kontrolné váhy, stolové a podlahové váhy a váhy pre procesné nádoby, ktoré sú k dispozícii pre hygienické aplikácie a s digitálnou asistenčnou technológiou.
Ku každému typu váhy je možné dodať rôzne typy váhových terminálov. Všetky zariadenia sa dajú ľahko kalibrovať. Najmodernejšie riešenia zaisťujú bezpečnosť procesov a produktov, napr. v súvislosti s ochranou proti výbuchu a ponúkajú presnosť a spoľahlivosť potrebnú na zabezpečenie kvality produktu a nákladovej efektívnosti výrobného procesu.

Balenie

Váženie a kontrola počas fázy balenia
Riešenia váženia a kontroly spoločnosti Minebea Intec sú ideálne prispôsobené potrebám výrobcov pri ich baliacich operáciách a zabezpečujú, že produkt opúšťajúci továreň uspokojí očakávania zákazníkov. Systematické zaznamenávanie detailov všetkých výrobných krokov je možné preniesť do systému kontroly kvality spoločnosti a poskytnúť neoceniteľné informácie v prípade sťažnosti zákazníka alebo stiahnutia produktu.

Výstup tovaru

Konečné váženie pred doručením
Akonáhle sú produkty zabalené, môžu byť uskladnené, kým nie sú potrebné, a potom prenesené do Goods Out na doručenie zákazníkom. Spoľahlivá kontrola a dokumentácia transferu produktu je tu dôležitá z komerčných dôvodov a z dôvodov vyhýbania sa riziku. Široká škála riešení váženia spoločnosti Minebea Intec pokrýva každú takúto aplikáciu efektívne a spoľahlivo. V niektorých prípadoch môže byť najefektívnejšie vážiť celý nákladný automobil pred a po naložení vyzbieraného tovaru, preto môžu byť potrebné váhy primeranej veľkosti, veľmi robustné.

Naše produkty a riešenia v strojárskom priemysle

Essentus®

Dynamické kontrolné váhy typovej rady Essentus® ponúkajú 4 základné modely pre jednoduché, presné váženie a kontrolu úplnosti balených potravín a iných výrobkov. … Viac informácií