Aplikácie: Plasty

ŽIADNE POLOVIČNÉ RIEŠENIA

Stopercentná kvalita produkcie a bezpečnosť pre plastikársky priemysel

Bezpečnosť a kvalita si vyžadujú úplné nasadenie – žiadne polovičné opatrenia: Spoločnosť Minebea Intec je už približne 150 rokov synonymom výroby najlepších nemeckých kvalitných priemyselných riešení pre váženie a kontrolu. Čerpáme z našich dlhoročných skúseností s neustálym vývojom inovatívnych a užívateľsky prívetivých riešení, ktoré pomáhajú našim zákazníkom v plastikárskom priemysle riešiť konkrétne problémy, ktorým čelia.

Výrobky a riešenia Minebea Intec zaručujú vysoko presné a spoľahlivé výsledky merania pri spracovaní plastov a gumy, či už vážite výrobky alebo zisťujete cudzie telesá.

Preto významne prispievajú k ochrane vášho závodu, optimalizácii kvality vášho produktu a zvyšovaniu ziskovosti.

Môžeme vám pomôcť s nasledujúcimi:

  • spoľahlivá ochrana stroja
  • zabezpečenie čistoty produktu
  • kontrola integrity jednotlivých a zabalených výrobkov
  • klasifikácia a individuálna kontrola hmotnosti výrobkov
  • zvýšenie čistoty produktu

Ak odmietnete prijať polovičné opatrenia, uistite sa, že ste zvolili „skutočné opatrenie“: Minebea Intec – bezpečné, spoľahlivé a efektívne vážiace a kontrolné riešenia pre plastikársky priemysel.

Spoľahlivý partner pre procesy v plastikárskom priemysle

Minebea Intec má desiatky rokov skúseností s vývojom a výrobou inovatívnych riešení pre váženie a kontrolu. Globálna spoločnosť so silným zameraním na špecifické požiadavky svojich rôznych zákazníkov ponúka tiež riešenia na mieru v oblasti plastov, ktoré zabezpečujú presnosť a efektívnosť aj tam, kde faktory súvisiace s výrobou môžu zhoršiť požadovaný výsledok. Patria sem napríklad váženie výrobkov za vstrekovancou formou, ktoré sú chránené proti prievanu a elektrostatickému nabíjaniu. Patria sem tiež detektory kovov, ktoré sa dajú ľahko namontovať do existujúcich procesov vstrekovania plastov. Minebea Intec ako spoľahlivý partner v plastikárskom priemysle ponúka širokú škálu riešení na váženie a kontrolu z jedného zdroja. , Výkonné softvérové ​​balíky podporujú správu kvality a úsilie o zvýšenie efektívnosti a bezpečnosti výrobných procesov. Postupy kontinuálneho testovania a certifikácie zabezpečujú súlad s mnohými národnými a medzinárodnými normami a predpismi:

  • pre materiály a výrobky: EHEDG / FDA / HACCP / IFS / EAC / AAA / NSF
  • pre aplikácie v prostredí Ex (ochrana proti výbuchu): ATEX / FM / CSA / IECEx / EAC
  • pre kalibráciu: OIML / NTEP
  • pre ochranu pred vniknutím (IP): do IP69k

Naše riešenia pre plastikársky priemysel

Kontrolná váha WK+

Kontrolná váha WK + sa môže pochváliť plne automatickým vážením bez prerušenia a triedením v procese stop-and-go pre spoľahlivú a rýchlu kontrolu hmotnosti a integrity.
Viac informácií

Essentus®

Dynamické kontrolné váhy typovej rady Essentus® ponúkajú 4 základné modely pre jednoduché, presné váženie a kontrolu úplnosti balených potravín a iných výrobkov. … Viac informácií